دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۲۷۵۲
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۷:۲۹

کرونا روی گوشت و مرغ منجمد ۳هفته باقی می‌ماند

مطالعات جدید نشان می‌دهد که ویروس کرونا قادر است روی گوشت و مرغ منجمد تا ۳ هفته باقی بماند.

به گزارش آوای خزر، محققان برای تائید این موضوع بخش‌هایی از گوشت و مرغ منجمد را با ویروس کرونا آلوده کرده و آن را برای مدتی نگهداری کرده‌‌اند تا متوجه شوند کرونا در مواد غذایی منجمد باقی می‌ماند یا نه؟ محققان متوجه شدند که ویروس کرونا پس از ۲۱ روز هنوز روی گوشت‌های منجمد باقی مانده است.

با دریافت این داده‌ها دانشمندان هشدار دادند که این موضوع می‌تواند تائید کند که چه طور کرونا از طریق مواد غذایی قادر است به دیگر کشورها منتقل شود.

به تازگی با شیوع مجدد کرونا در ویتنام و نیوزلند پس از چند ماه که هیچ موردی دیده نشده بود دوباره این بیماری در این دو کشور شیوع یافته و این یافته‌ها می‌تواند علت اصلی بروز مجدد بیماری را پاسخ دهد.

به عبارتی واردات بسته‌های مواد غذایی آلوده می‌تواند منبع مهمی از شیوع دوباره ویروس کرونا در کشورها باشد.

این در حالی است که بازار بین المللی غذا بسیار گسترده است و این موضوع می‌تواند رویدادهای غیر مترقبه‌‌ای را به همراه داشته باشد.

پروفسور «جیمز وود» دامپزشک دانشگاه کمبریج در این باره به روزنامه تلگراف گفت: باید توجه داشت با در دست داشتن این یافته‌ها کارگران کارخانه‌های مواد غذایی باید بسیار هوشیار باشند تا در صورت آلوده بودن گوشت و مواد غذایی به بیماری آلوده نشوند و بسیار مهم است تا میزان سلامت و آلودگی بسته‌های مواد غذایی برای واردات و صادرات مورد بررسی بیشتری قرار بگیرد./صراط

انتهای پیام/1005

 

 
نظرات شما